Şehit Mustafa Serin Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0266 4223517

WEB - https://sehitmustafaserinortaokulu.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. KIZIK CAD. BALIKESIR BURHANIYE ŞEHIT MUSTAFA SERIN ORTAOKULU BLOK NO 16 BURHANİYE / BALIKESİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Minibüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı:90 km İlçe merkezine uzaklığı:1 km